Home » Blogs » Een veelbewogen week.

Een veelbewogen week.

23 maart 2019 | 0 Reacties

Een veelbewogen week ligt achter ons. Blijdschap om het succes van de expositie, blijdschap vanwege de 1e verjaardag van ons jongste kleinkind. Geraakt door het overlijden van mijn oom en het verdriet van mijn tante en neefjes en nichtjes. Samen met Theo en mijn ouders naar Tiel naar zijn crematie. 
Ondanks het droevige doel een fijne dag. In de beslotenheid van de auto hoorden we verhalen over vroeger die nieuw voor ons waren. 
En dan is het zaterdag en gaan we de Galerie opnieuw inrichten. Ook deze week verkochten we diverse kunstwerken. Ik verwacht een druk weekend en verheug me op fijne ontmoetingen.

Dit mooie roodborstje kreeg al een nieuwe eigenaar.

 

0 reacties

Reageer

Pin It on Pinterest

Share This