Kunst kopen en/of lenen

Kunst kopen

Heeft u in onze galerie een kunstwerk gezien dat u aanspreekt en mogelijk wilt kopen dan zijn er een aantal mogelijkheden:

Optie
Als u geïnteresseerd bent in een kunstwerk en u wilt er nog even over nadenken dan bieden wij u de mogelijkheid een optie te nemen voor een week.

Kunst op zicht in uw eigen omgeving
Soms kan het fijn zijn een kunstwerk in uw eigen omgeving te zien, wij brengen een kunstwerk vrijblijvend bij u op zicht.

Overhandiging na aankoop kunstwerk
Over het algemeen kunt u uw aangeschafte kunstwerk ophalen op de laatste middag van de expositie, de kunstenaar is dan ook aanwezig. In overleg is het altijd mogelijk om een kunstwerk op een ander moment te halen of direct na aankoop mee te nemen.
Bij grotere kunstwerken kunnen wij zorgen voor bezorging en plaatsing.

Kunst lenen

De galerie heeft een kunstuitleen van de schilderijen van Theo Onnes, de echtgenoot van de galeriehoudster. U kunt een deel van de collectie van de schilderijen van Theo Onnes lenen.

Het lenen van een schilderij kost € 35,00 per half jaar. U spaart 100%, dat betekent dat het bedrag dat u betaalt helemaal ten goede komt aan uw kunstuitleen-tegoed. U kunt dit gebruiken voor de aankoop van een schilderij uit de collectie van Theo Onnes.

De kunstuitleen is gevestigd in Galerie Het Raadhuis. De openingstijden zijn gelijk aan die van de galerie.

 

Kalf, Theo Onnes

Kunstkoopregeling

De galerie biedt een renteloze kunstkoopregeling. Bij aankoop van een kunstwerk betaalt u 35% van het aankoopbedrag. Het restant kunt u in maximaal 15 maandelijkse termijnen betalen.

Kunstcadeaubon

Kunst kan een prachtig cadeau zijn als iemand iets te vieren heeft. De galerie biedt daarvoor de kunstcadeaubon aan.

Er zijn 3 mogelijkheden:

  1. Cadeaubon met een door u te bepalen waarde.
  2. Cadeaubon voor de kunstuitleen.
  3. Cadeaubon voor een workshop schilderen.

De bonnen zijn origineel verpakt en te koop in de galerie.
Wij kunnen de bon ook naar uw huisadres sturen, daarvoor kunt u contact met ons opnemen.

Pin It on Pinterest

Share This