Home » Blogs » Zondagochtend……

Zondagochtend……

20 maart 2019 | 0 Reacties

En dan is het zondagochtend, de opening achter de rug. Overal pindaresten, kruimels, wijnvlekken, een restant afwas en Theo ziek……
Soms heb je weinig keuzes, mouwen opstropen en door. Soppen, boenen, zuigen, opruimen en om 13.00 uur de deur open van een glanzend Raadhuis. Een zéér drukke middag. Bewonderde blikken, lovende woorden, fijne ontmoetingen, een heerlijke sfeer. Ik ben tot 17.00 uur onafgebroken bezig. Ook veel klanten voor de kunstuitleen, dat betekent vele schilderijen in- en uitpakken. Mijn beroemde kopje thee schoot er helemaal bij in, ik had er geen tijd voor. De komende week ga ik mijn bureau opruimen en de grote stapel administratie bijwerken.
De solo-expositie van Elwin van der Kolk is nu al een groot succes!

Dit kwikstaartje is één van de vele schilderijen die een nieuwe eigenaar kregen. De verkochte schilderijen blijven t/m 12 mei hangen.

0 reacties

Reageer

Pin It on Pinterest

Share This