Home » Blogs » Klaar voor het nieuwe seizoen!

Klaar voor het nieuwe seizoen!

4 maart 2019 | 0 Reacties

Weer thuis na een onvergetelijke reis door Marokko. We bezochten de Koningssteden; Rabat, Meknès, Fès en Marrakech. We dwaalden door medina’s en genoten van de Oosterse sferen. We bezochten berberdorpen, kasbahs, moskeeën, paleizen en opgravingen. Reden langs oases, door valleien, door de Hoge Atlas en langs de Atlantische Oceaan. We gingen met jeeps naar de zandvlakten van de woestijn en kleine dorpjes. We smulden van heerlijke tajines en couscous en kochten een paar prachtige schalen.

Met vele mooie herinneringen rijker gaan we vol energie de nieuwe expositie inrichten. Morgen starten de wekelijkse schilderlessen weer.
Wij zijn klaar voor het nieuwe seizoen!

 

0 reacties

Reageer

Pin It on Pinterest

Share This