Home » Blogs » Tijd…..

Tijd…..

17 december 2018 | 0 Reacties

Gek hè, die perceptie van tijd.
Dat 3 dagen op iets belangrijks wachten zo lang kan voelen en dat een week soms zomaar is omgevlogen.Tijd kun je niet bijkopen en je hebt er bijna geen invloed op hoeveel je ervan krijgt. En dát is één van de redenen waarom wij sinds 4 jaar een winterstop hebben ingelast. Zo’n winterstop is zeker geen winterslaap. Het is een tijd waarin we even terugschakelen naar de derde versnelling, een tijd om rustig wat klussen te doen, een tijd van reflectie en van vooruitkijken. Wij gaan de laatste weken van dit jaar doorbrengen met ons gezin, met onze familie en onze vrienden.
Omdat we het maar één keer kunnen doen….

Vandaag is het zover, de deur is dicht, de Galerie is leeg. De komende 2 weken zal ik nog een paar verhalen met u delen en dan ga ik tot maart uit de lucht.

Hierbij een paar kunstwerken die de afgelopen expositie een nieuwe eigenaar kregen.

 

 

 

0 reacties

Reageer

Pin It on Pinterest

Share This