Home » Blogs » De kunstuitleen

De kunstuitleen

30 november 2018 | 0 Reacties

De kunstuitleen, ik vertelde er al eens over.
21 jaar geleden begon ik klein en dacht ik groot. Maar één missie: het werk van Theo bekend maken.
Niks was me te veel, ik ging doelgericht te werk. Flyers laten ontwerpen en ronddelen, inschrijven bij de KvK.
De wereld vertellen wat voor moois er bij ons te halen is. Een succes werd het en is het. Ieder weekend worden kunstwerken gebracht en gehaald. Sommige klanten ken ik vanaf de begintijd, warme contacten zijn er door ontstaan. Met regelmaat mag ik een factuur sturen omdat huurders een schilderij niet meer willen missen. Met regelmaat komen er nieuwe huurders bij.
Al 21 jaar kleurt ons bedrijf mijn leven.
Al 21 jaar geeft het iedere keer weer blijdschap als een schilderij van Theo een permanente eigenaar krijgt. Zo fijn is het, de ontmoetingen, de mooie contacten en het succes. Dankbaar ben ik, dat het lukt, dat ik gezond ben en zoveel energie heb.

Dit mooie koetje komt niet meer bij ons terug!

Ook een schilderij van Theo lenen?
Kom eens langs op zaterdag- of zondagmiddag, ik kan heel goed adviseren 😉

0 reacties

Reageer

Pin It on Pinterest

Share This