Home » Blogs » Parkeergarage stress….

Parkeergarage stress….

26 november 2018 | 0 Reacties

Op naar een appartementencomplex in de stad Groningen met werk van Sonja. De navigatie leidde me een parkeergarage in.
Parkeergarages, ik hou er niet zo van. Mijn ruimtelijk inzicht en oriëntatievermogen zijn niet echt sterk ontwikkelt en het geeft me stress. Dankzij borden vind ik de ingang van het appartement. Allerlei knopjes indrukken, deuren die automatisch opengaan, camera’s die me in de gaten houden. De lift zoeft met grote snelheid naar boven.

Een warm welkom in een modern appartement waar de werken van Sonja prachtig staan.

Dan moet ik mijn weg terug zien te vinden, welke deur was het ook alweer, waar moet ik betalen. Zoveel auto’s, alles lijkt op elkaar. Gelukkig besloot ik een foto te maken van een bord in de buurt van mijn auto. Een wereldreiziger ben ik, maar een parkeergarage inrijden is voor mij pas écht een avontuur.

Blij met de verkoop, trots op mijn doorzettingsvermogen. I did it 😉

0 reacties

Reageer

Pin It on Pinterest

Share This