Home » Blogs » Wat een heerlijke opening!

Wat een heerlijke opening!

5 november 2018 | 0 Reacties

Om 7 uur plofte ik op de bank en ben er niet meer afgegaan. Dekentje over, kussen in de rug, heerlijk. Uitrusten, nagenieten en smullen van Boer zoekt Vrouw. Wat hebben we hard gewerkt de afgelopen week: expositie uitgeruimd en ingericht, gepoetst en geboend, 2 schilderworkshops in de School, een opening. Maar onze inspanningen zijn rijkelijk beloond! Een prachtige expositie, tevreden workshopdeelnemers, een fijne opening met een bevlogen openingswoord, vele bezoekers en veel rode stippen 🌞

De komende week ga ik mijn bureau leegmaken. Samen met mijn ondernemersvriendinnen naar de Promotiedagen in Martiniplaza. Inspirerende workshops volgen én André Kuipers ontmoeten. Gezellig met mijn moeder en zus op stap, samenzijn met kinderen en kleinkinderen, eten met onze vrienden. En 67 leerlingen ontmoeten die iedere week bij ons komen schilderen.
Ik voel me niet zo vaak eenzaam 😉

Hierbij een impressie van de opening.
Dank Jan-Pieter Wind voor de foto’s!

 

 

0 reacties

Reageer

Pin It on Pinterest

Share This