Home » Blogs » Twaalf jaar geleden…..

Twaalf jaar geleden…..

30 oktober 2018 | 0 Reacties

Twaalf jaar geleden……

En dan is het alweer twaalf jaar geleden dat we ons Raadhuis kochten en startten met onze Galerie. Ik blader door mijn foto-album en beleef vele momenten opnieuw. Onze moeilijke start, 2 puberdochters die zich ontheemd voelden in ons kleine dorpje op het platteland. Enorme lekkage van een muur van het Raadhuis. Onvoorziene grote uitgaven. Zorgen die me buikpijn gaven. Spraakmakende openingen met honderden gasten. Succesvolle exposities, feestjes in de Kerk van Eenrum, optredens van bandjes. Zoveel persaandacht. Ons 5- en 10-jarig jubileum gevierd. De huwelijksvoltrekking van onze jongste dochter in ons Raadhuis. Prachtige reizen die we maakten. Zoveel fijne mensen leren kennen. Buren en dorpsgenoten die vrienden zijn geworden. Leerzame ondernemerscontacten, netwerkbijeenkomsten, collega ondernemers waar ik mee kan sparren. Theo’s bandje en trio met buurtgenoten. Een basisschool gekocht om een centrum voor de amateurkunst te beginnen. De School in Wehe Den Hoorn die we omtoverden tot ons paradijsje. Één van de lokalen Theo’s mooiste atelier ooit. Zoveel workshopdeelnemers en zoveel leerlingen voor de wekelijkse schilderlessen.
Altijd maar weer wachtlijsten.
Mooie, vaste baan in het UMCG opgezegd.
Hard gewerkt, gedurfd, gedaan, nek uitgestoken, doorgezet, offers gebracht en veel geluk gehad. Lieve familie en vrienden die ons steunen en nooit klagen dat wij ieder weekend werken. Die ons helpen bij openingen en ons feedback geven.
Geluk dat ons succes ons wordt gegund, dat er iedere expositie weer zoveel kunstwerken worden gekocht.
Theo’s ontwikkeling en succes.
Opa en oma geworden van de drie liefste kleinkinderen van de hele wereld 😍
Twaalf jaar van ons leven, twaalf mooie jaren.
Even een terugblik en genieten van wat is geweest, vol vertrouwen op naar de volgende periode en nu genieten.

Ons leven van, voor, met en tussen de kunst, een rijk leven. Dankbaar,blij en trots!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, inclusief Ankie Onnes, lachende mensen, staande mensen, oceaan, lucht, buiten, natuur en water

0 reacties

Reageer

Pin It on Pinterest

Share This