Home » Blogs » Ik ben verleid……

Ik ben verleid……

26 september 2017 | 0 Reacties

Op een ochtend een telefoontje. Een prettige mannenstem vertelde vol gedrevenheid over de kunstbeweging Toyisme en de ophanden zijnde 25 jarige jubileumexpositie. We zijn op zoek naar 25 locaties en willen erg graag dat het Raadhuis meedoet.

Toyisme, ik had er nog van gehoord……
Past het wel in mijn straatje, vind ik het goed en mooi genoeg, al mijn argumenten verdwenen als sneeuw voor de zon door het vurige betoog van Henk Goslinga, 1 van de organisatoren.
Ik zei zomaar ja!

En dan is het zomaar zover, vrijdagmiddag een zoete inval: kunstenaars, kunstwerken, een journaliste en een fotograaf. Ik vond het spannend, had niet echt een idee wat ik kon verwachten.

Inmiddels heeft Theo een ruimte ingericht ter ere van dit jubileum. Onze blauwe kamer heeft een prachtige metamorfose ondergaan. Er is een boek uitgegeven bij de expositie en ik ben trots dat we meedoen!

Vanaf volgend weekend naast de expositie “Werelderfgoed Waddenzee” ook een mini-expositie 25 jaar Toyisme.

Meer weten?
Op www.toyism.com kunt u veel informatie vinden.

0 reacties

Reageer

Pin It on Pinterest

Share This