Home » Blogs » Antje Sonnenschein!

Antje Sonnenschein!

25 september 2017 | 0 Reacties

.

</a

Vorige week stond in het teken van Antje Sonnenschein.
Terwijl de nieuwe expositie nog maar net is begonnen stortte ik me vol overgave op dat wat komen gaat. Vanaf 11 november ter ere van Antje’s 65e verjaardag een solo-expositie van haar prachtige, krachtige werk.
Antje is een belangrijk persoon in mijn leven:
Een zeer ervaren en enthousiast docente die wekelijks 3 dagdelen les geeft in onze School voor de Schilderkunst. Daarnaast geeft ze samen met Theo maandelijks 2 workshops in onze School. Een bevlogen kunstenares, die vol passie het Groninger landschap schildert. En bovenal is ze mijn lieve vriendin waar ik graag mee spar. We voeren vele gesprekken over kunst en over het leven.
Mijn grafisch vormgever en vriend Eddy Cusiel is al klaar met het ontwerp van de flyer en ik wacht vol spanning het drukwerk af.

Zondag 12 november feestelijke opening om 14.30 uur.
Rene Paas, Commissaris van de Koning spreekt het openingswoord.
Dat ik me verheug en trots ben moge duidelijk zijn!

Foto’s:
Antje schildert aan het Reidiep.
Antje samen met Theo tijdens een workshop (altijd beginnen met koffie en samen heel veel plezier)
Schilderijen: Reitdiep en het Groninger land.

0 reacties

Reageer

Pin It on Pinterest

Share This