Home » Blogs » Valom

Valom

24 juli 2017 | 0 Reacties

Met een duidelijk doel kwamen ze binnen, twee leuke jonge mensen. We hebben nog een lange, kale muur.
Ik dacht met ze mee en stelde voor met wat schilderijen naar ze toe te rijden.

Een leuke ontmoeting in hun huis aan de rand van de stad Groningen volgde. Ze hoefden niet lang te denken, alsof het speciaal voor hen geschilderd was. Alles klopte. We lieten het schilderij achter en waren allemaal blij!

Gertjan Scholte-Albers, Valom, olie op doek, 30 x 160 cm.
(Valom is een buurtschap in de Groningse gemeente Eemsmond, gelegen in de Uithuizerpolder. De buurtschap bestaat uit een rij boerderijen die vrijwel allemaal aan de noordkant van de weg liggen. De landerijen die bij die boerderijen horen strekken zich uit tot aan de zeedijk. Het zijn daardoor smalle, maar lange kavels)

0 reacties

Reageer

Pin It on Pinterest

Share This