Oktober 2006, de eerste expositie in het Raadhuis. Ons grote avontuur begon! We hebben genoten van prachtige exposities, van contacten met kunstenaars en bezoekers. Mooie, plezierige en succesvolle jaren volgden.
Oktober 2014, we kochten een voormalige basisschool in Wehe Den Hoorn waar we met succes een centrum voor de amateurkunst startten. 60 cursisten komen wekelijks bij ons schilderen. Voor onze workshops altijd een wachtlijst. Heerlijke dagen, met fijne mensen om ons heen.

Al die jaren deelden we ons Raadhuis en onze School met bezoekers, met kunstenaars en met leerlingen. Privé en bedrijf liepen in elkaar over.

12,5 jaar later, ons leven is veranderd. Verrijkt met kleinkinderen maar ook de zorg van ouder wordende ouders. Omdat we het maar één keer kunnen doen, geven we een andere draai aan ons leven en aan ons werken. Een moeilijke keuze, die ons wel een jaar kostte. Wikken en wegen. Heel veel praten met dierbaren en met elkaar. Twijfels en tranen.

Vanaf september wordt het Raadhuis alleen ons woonhuis. De exposities en kunstuitleen zetten we voort in onze School in Wehe Den Hoorn. Een sfeervolle locatie. Velen van u kennen het al van eerdere exposities, workshops en open atelier. De wekelijkse schilderlessen stoppen. De workshops zetten we voort in het huis van docente Antje Sonnenschein. We continueren onze midweken buiten schilderen op Het Hogeland. In Wehe den Hoorn maken we 2 exposities per jaar, in het voor- en in het najaar zijn we open. Exacte tijden volgen!

Wij verheugen ons op meer privétijd met ons gezin, met familie en vrienden. We verheugen ons op vrije weekenden, op reizen naar verre oorden en met ons kampeerbusje. En natuurlijk verheugen we ons erop u in september weer te ontmoeten in Wehe Den Hoorn.

T/m 12 mei kunt u nog genieten van de solo-expositie van Elwin van der Kolk, daarna volgt t/m eind juli de thema-exposities “Het Hogeland”. Na de verhuizing verrassen wij u in september met een prachtige expositie op onze nieuwe locatie!

Veel hartelijke groeten van Theo en Ankie!

Pin It on Pinterest

Share This