Home » Blogs » Wat een weekend……

Wat een weekend……

1 april 2019 | 0 Reacties

Manmanman wat een turbulent weekend. De bekendmaking van de sluiting van onze Galerie in het Raadhuis en het beëindigen van de workshops en schilderlessen in onze School gaf veel stof tot praten en emotionele reacties. Dat velen graag bij ons komen wisten we. Dit weekend werd dat nog extra benadrukt. Na meer dan een jaar wikken en wegen en onze mogelijkheden bespreken met dierbaren hakten we de knoop door. Klaar, niet meer twijfelen, onze nieuwe weg is duidelijk. Maar wat het écht met je doet is niet te voorspellen. Gék word ik van mezelf, van mijn emoties en toch weer twijfels. Zo’n succesvol bedrijf achter ons laten, is dat nou wel de juiste keuze. Pfffff.
Gelukkig schijnt de zon. Ik ga een flinke wandeling maken en me daarna storten op een grote stapel administratie.

Héél van dank aan allen die ons een hart onder de riem staken. Wat heb ik die mooie, bijzondere en liefdevolle band die we met zovelen hebben intens gevoeld de afgelopen dagen 💕

Vele schilderijen en illustraties kregen ook dit weekend weer een nieuwe eigenaar. Het gaat maar door!

Dit prachtige schilderij verhuist binnenkort naar Schiermonnikoog.

 

 

0 reacties

Reageer

Pin It on Pinterest

Share This