Home » Blogs » Hygge in København

Hygge in København

30 juni 2018 | 0 Reacties

5 dagen in het zonovergoten, warme Kopenhagen. Gelopen, gefietst, geflaneerd, gevaren. Hippe wijken, pleinen, paleizen, havens, Freetown Christiania, de Zeemeermin. Een romantische zomeravond in Tivoli met een heerlijk jazzconcert. Een verfijnd Scandinavisch diner, streetfood in een container, smørrebrød met heering op een terras aan zee. Met de trein naar Humlebæk voor een bezoek aan museum Louisiana, op een prachtige locatie aan zee met uitzicht op Zweden. De stad uit gefietst naar Dragør, gezwommen in zee vlakbij The Bridge. We verbleven in een trendy hostel in hartje stad met 800 andere toeristen uit de hele wereld.

5 dagen hygge met Theo in København.

Reizen doet het ❤️ verwijden.

 

 

 

0 reacties

Reageer

Pin It on Pinterest

Share This