Home » Blogs » Een prachtig avontuur!

Een prachtig avontuur!

15 februari 2018 | 0 Reacties

Weer thuis na een reis van 30 uur.

Vijf weken reisden we rond in het prachtige Cambodja en beleefden mooie avonturen.

In tuk-tuks door drukke steden en over het platteland. Achter op een motor naar een hooggelegen tempel. Met de mountainbike op veerboten en pontjes om te fietsen op een eiland in de Mekong. In een vliegtuig dat halverwege omdraaide omdat een doodzieke patiënt terug moest naar Hong Kong. Een gemotiveerde kapitein tijdens een mooie riviercruise. Op een open houten boot van het paradijselijke eiland Koh Rong naar de vaste wal bezorgden harde wind en hoge golven Theo zeeziekte en mij angstige momenten.

Gelukkig blijven de fijne herinneringen en zijn we mooie ervaringen rijker.

Angst is mar veur eben, spiet is veur altied.
(Daniël Lohues)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 reacties

Reageer

Pin It on Pinterest

Share This