Home » Blogs » Stapels verhalen

Stapels verhalen

20 november 2017 | 0 Reacties

Ieder weekend stapelen ze zich op, mijn verhalen. Inmiddels heb ik planken vol en zou ik vele berichten per dag kunnen schrijven. Over hoe kunstwerken hun nieuwe plek vinden, over hoe het soms lijkt dat het zo moest zijn, over hoe kunst kan raken. Over mooie ontmoetingen en bijzondere gesprekken, over de reacties van onze bezoekers. Over de workshops en over de fijne deelnemers. Sommige bezoekers en deelnemers kennen we al zo lang, het voelt als warme vriendschappen.
Over onze kunstenaars, over de gesprekken over kunst, over hun passie. Over Theo, over zijn schilderijen en over zijn muziek, over leuke optredens. Over dat het zo goed gaat, dat alle workshops altijd maar weer vol zijn, dat we altijd maar weer zoveel kunst verkopen. Dat ik opdrachten mag regelen voor kunstenaars.

En dan nog alle andere verhalen, over ons leven, over onze kinderen en kleinkinderen, familie, vrienden.

Ik beperk me tot een dagelijks bericht over kunst. Natuurlijk gebeurt er in mijn leven nog héél veel meer, wat voel ik me rijk!

Dit schilderij van Theo kreeg dit weekend een nieuwe eigenaar. Ze werd geraakt door dit beeld, een herinnering aan fijne jaren op
Schiermonnikoog.
Nog 4 nachtjes slapen en ik ga ook naar het strand, daarover deze week meer 🌞

Ik wens u een goede week!

 

 

0 reacties

Reageer

Pin It on Pinterest

Share This