Home » Blogs » Het mooie Westernieland

Het mooie Westernieland

20 juni 2017 | 0 Reacties

Wat heeft ze er vaak gelopen als kind, van de dijk naar het dorp. Ze herinnert zich nog de geuren en kleuren van het land, de sfeer en het gevoel van toen. Het mooie Westernieland, het dorp waar haar oma woonde, zit in haar geheugen gegrift.

Toen ze bij ons kwam en het schilderij zag hangen gebeurde er iets bij haar. Wij mochten het op zicht brengen, bij een groot schilderij doen we dat bijna altijd. Even kijken of het past, of het staat, hoe het voelt.

Het schilderij exact even lang als het dressoir waar het boven komt. De kleuren prachtig passend in haar huis.

Soms komt alles samen.
Momenten die beklijven.

#kunstisemotie

Gertjan Scholte-Albers “Bij Westernieland” 30 x 180 cm. olie op doek.

0 reacties

Reageer

Pin It on Pinterest

Share This