Home » Blogs » Allemaal blij.

Allemaal blij.

8 december 2016 | 0 Reacties

Met het krantenknipsel in de hand kwamen ze zondagmiddag binnen in de School voor de Schilderkunst. Een duidelijk doel, het schilderij van Annie Mulder wilden ze zien. Toen ze de titel ” ’t Is de lucht achter Oethoezen” zagen wisten ze het zeker, die hoorde in hun huis. Groot was hun teleurstelling toen bleek dat het schilderij niet te koop is.

Annie schildert al jaren bij ons, kritisch is ze op haar werk, lang niet altijd tevreden. Dit schilderij was echt naar haar zin, expositie waardig! En verkopen, ach,wie zou nou een schilderij van haar willen. Zondagavond stuurde ik een mailtje: iemand wil heel graag je schilderij kopen, wil je erover nadenken?
Overrompeld was ze, getroffen, trots.
Maar verkopen? Haar schilderij?
Ze sliep er nachtje over, kwam op haar besluit terug.

En zo waren we allemaal blij!
Annie verkocht haar eerste schilderij, de nieuwe eigenaren kunnen straks van het mooie schilderij genieten en wij verkochten het 10e schilderij van de expositie van onze leerlingen.

Nog t/m 18 december welkom om te komen genieten van de expositie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

14937338_1133283676724743_2748126598540424011_n

0 reacties

Reageer

Pin It on Pinterest

Share This