Home » Blogs » LEUK NIEUWS

LEUK NIEUWS

21 november 2014 | 0 Reacties

WEHE DEN HOORN – De voormalige openbare lagere school in Wehe-den Hoorn ‘De Weerborg’ staat te koop. In opdracht van de gemeente De Marne wordt de school te koop aangeboden.
Gebouwd in de jaren ’60 en uitgebreid eind jaren ’80 is deze school tot voor kort als schoolgebouw in gebruik geweest. Wegens sluiting onlangs is deze school nu beschikbaar voor diegene die invulling kan geven aan het gebouw. De huidige bestemming is maatschappelijk. Invulling wonen / werken combinatie behoort tevens tot de mogelijkheden.
Indeling
Hoofdingang, gang, toiletgroepen, berging, docenten- en directeurskamer en vier lokalen groot ca. 56, 56, 56 en 84 m2 waarvan de laatste in gebruik was als speel- en gemeenschapsruimte. Gelegen aan de Burgemeester P.A. de Rochefortstraat 14.

image

Woensdag is de akte gepasseerd en zijn wij de trotse eigenaar van “De Weerborg”.
Een prachtig atelier voor Theo en onze eigen workshopruimte.
Wij zijn ontzettend blij en vermaken ons de komende tijd wel 🙂

0 reacties

Reageer

Pin It on Pinterest

Share This